Deze update voegt een optie toe voor het opnieuw installeren van de Joomla core-bestanden door het klikken op een knop, alle gewijzigde bestand(en) worden overschreven en teruggezet naar de standaard. De optie voor het bijwerken van Joomla! door het uploaden van het update-bestand is hersteld, zoals gevraagd via feedback vanuit de Joomla! community aan het Joomla! Production Team (PLT).

De nieuwe optie om alle items van alle menu's te laten zien geeft u een snel overzicht van wat waar op uw website wordt weergegeven. Het is nooit makkelijker geweest dubbele links te vinden, ontbrekende menu-items of gewoon een overzicht krijgen van alle menu's op uw site.

ACL in het Beheergedeelte bestond niet op menuniveau, we hebben dat nu verbeterd. Geef of blokkeer voor bepaalde groepen gebruikerstoegang tot een specifiek menu en daardoor ook alle menu-items van dat menu.

Het kan frustrerend worden wanneer u een nieuw item aanmaakt en u zich realiseert dat u een categorie nog niet heeft aangemaakt. In Joomla! 3.6 kunt u nu een categorie aanmaken tijdens het proces voor artikelen, contacten, newsfeeds en advertenties.

Met de nieuwe sub-formulierveld functie in Joomla! 3.6 hebben we extra functionaliteit toegevoegd naast de herhaalbare velden. Nu kunt u XML-formulieren binnen elkaar nesten of uw bestaande formulieren hergebruiken in uw huidige formulier.

Joomla! 3.6 bevat een heleboel gebruikerservaring verbeteringen. Nu kunt u uw modules sneller vinden, kunnen taken gedaan worden via dropdown, is er een verbeterd Gebruikersbeheer en nog veel meer. Controleer alle UI verbeteringen in het volledige artikel.

Wat is nieuw in Joomla! 3.6 - Afbeelding