Унесите исправну адресу ел. поште за ваш налог. Верификациони код ће вам бити послат и моћи ћете да изаберете нову лозинку.

Чекај, има још ...

Више додатних функција и побољшања за програмере, креаторе садржаја и дизајнере!

  • Додатна опција за фронтенд mod_stats: Модул се сада може проширити на прилагођену статистику из било ког извора#15138**
  • Додајте CSS класу на своје слике у склопу менија: Пружа више опција за обликовање слика постављених унутар менија#16456
  • Ознаке (тагови): Изаберите категорију и ознаке при креирању ставке менија категорије Блог и филтрирајте ознаке (тагове) у свом модулу Чланци - Категорије #16945
  • Одјељење за администрацију: Модул менија се може означити и приказати на језицима доступним у административном одељку#17215
  • Побољшање мета ознака (тагова): Могућност додавања више верзија истога <meta> тага #16583
  • Чланци у архиви: филтрирање је сада могуће вршити према одређеним категоријама. #15184
  • Прилагодите мени у одељку администратора: креирајте мени према вашим подешавањима, затим пребаците прилагођени мени и промените распоред са њим#16451
  • Нова опција филтрирања: филтрирајте ставке у листи менија сасамо са основним ставкама#17060
  • Преусмеравање плугина: Нови модални прозор вам омогућава да едитујете опције додатака једним кликом#16844
  • Управљање сесијама: Redis Session Support се додаје Јоомла! 3.8 #15390

** кликните на излазни број да прочитате више о новим функцијама на GitHub.

Акценат на нове главне могућности Joomla! 3.7...

joomla 3.7 прилагођена поља

Прилагођена Поља

Пребаците ваш садржај на виши ниво са прилагођеним пољима!

Да ли сте икада желели да ваши посетиоци виде додатне информације у вашим чланцима, корисницима или на контакт страни? Помоћу прилагођених поља имате једноставан начин да их прикажете на сајту.
Прилагођена поља нуде 15 различитих типова као што су листе, текстуална поља, датуми ... Адрминистратори сајта ће моћи да их креирају за чланке, кориснике и контакте. Приликом уређивања чланка, прилагођена поља ће се приказати у посебном табу и моћи ће да се испишу подацима. Помоћу групе поља биће омогућено да се прилагођена поља групишу заједно на једном табу. ACL, вишејезичност, распоред и многе друге опције су доступне тако да их можете прилагодити својим потребама.
Помоћу неких додатних плугин могућности, произвођачи екстензија ће лако моћи да интегришу могућност прилагођених поља унутар њихових екстензија. То ће се добро уклопити у њихове екастензије и личиће на оно у категоријама, таговима и историји.
Нова група плугинова, “Поља” дозволиће вам да дефинишете нова прилагођена поља. На пример Twitter плугин може приказивати твитове на страници са чланцима за задати хештаг.

ИнтеграторДизајнерПрограмер
Joomla 3.7 вишејезичност

Вишејезични сајтови

Креирање и управљање са вишејезичним сајтовима никад није било тако једноставно!

Прављење вишејезичког сајта је лакше и има боље контроле захваљујући вишејезичким функцијама које су боље повезане.
Нове повезане компоненте за вишејезичност ће омогућити да преводите ваш садржај са једног места. Тимови који праве и развијају екстензије могу да њихове екстензије интегришу са овом могућношћу.
Ту је додатни бонус унутар секције за управљање језицима, језик за креирање садржаја ће се креирати аутоматски током инсталације новог пакета са језиком. Ваше је само да кликнете на објави!
И то није све: Уредите ваш превод једноставним кликом на иконицу која означава језик. Селектујте, уређујте или обришите повезане ставке на заједничком табу у склопу вашег менија ...

ИнтеграторПрограмер
Joomla 3.7 побољшан процес рада

Унапређен процес рада

Направите ставке менија и ваш садржај у једном кораку!

Садржај на првом месту’ је основа нашег CMS-a (Content Management System).
Такав поступак намеће процес рада кроз неколико корака, израду категорија и чланака, те потом прављење линкова у менију. Тек након тога се могу повезати линкови из менија са категоријама и чланцима. Joomla! 3.7 омогућава да овај поступак буде знатно бржи и једноставнији.
Сада можете истовремено креирати три ствари линк у менију, чланак и категорију - све у једном кораку, нема више потребе да се пребацујете између садржаја, категорија и линкова у менију.
Када креирате за ‘један чланак’ линк у менију, кликните нa ‘креирај дугме’, напишите чланак, сачувајте га и тек потом креирајте категорију ... Завршено!
Такође можете креирати контакте, вести и линкове у менију у ходу.

Да ли желите да преведете ову страну? Само се пријавите овде!