Skriv inn e-postadressen tilknyttet din brukerkonto. Ditt brukernavn vil bli sendt til denne e-postadressen.

Vent! Det er mer...

Flere funksjoner og forbedringer for utviklere, integrerere og designere!

  • Hendelseskroker i brukerside mod_stats: Modulen kan nå bli utvidet med egendefinerte statistikker fra enhver kilde #15138**
  • Legg til en CSS klasse til bilder i menyelement: Gir flere stilvalg til bilder i menyelementer #16456
  • Emneord: Velg en kategori og legg til emneord ved oppretting av et kategoriblogg menyelement og filtrer dine emneord i din modul Artikler - Kategorier #16945
  • Administrator menyer: Dine menymoduler kan nå bli knagget og vist for hvert tilgjengelig administratorspråk #17215
  • Metaemneord forbedring: Muligheten til å legge til flere versjoner av samme <meta> emneord #16583
  • Arkivere artikler: Du kan nå filtrere i dine arkiver etter en gitt kategori. #15184
  • Administrator menytilpasning: Opprett din egen forvalgte meny, forvandle din egendefinerte meny til en forvalgt en og overstyr utseende #16451
  • Nytt filtrerings alternativ: Filtrer dine meny elementer etter kun overordnede meny elementer #17060
  • Videresendings programtillegg: Et nytt modalt vindu gir deg mulighet til å redigere programtillegginnstillinger med et klikk #16844
  • Økt-håndtering: Redis øktstøtte har blitt lagt til i Joomla! 3.8 #15390

** Klikk på et nummer for å lese mer om funksjonen på GitHub.

Oversikt over Joomla! 3.7 sine viktigste funksjoner...

Joomla 3.7 egendefinerte felter

Tilpassede feltet

Ta innholdet til neste nivå med egendefinerte felter!

Har du noen gang ønsket at de besøkende skal kunne se flere attributter i artikler, brukere og kontakter? Med egendefinerte felt har du en sømløs og integrert måte å vise dem på nettsiden.
Egendefinerte felter tilbyr opptil 15 forskjellige typer som lister, tekstområder og datoer ... Administratoren kan opprette disse for artikler, brukere og kontakter. Når man redigerer en artikkel, vil feltet vises i en egen fane og kan fylles med data. Med feltgrupper er det mulig å gruppere egendefinerte felter i deres egne faner. ACL, flerspråklig, visninger og andre valg er tilgjengelig for dine behov.
Gjennom enkelte plugin events kan tredjeparts utvidelses-utviklere lett integrere brukerdefinerte felter i sine komponenter. Det vil se ut som om det er en del av deres utvidelse, slik som kategorier, tags eller historie.
En ny plugingruppe, “Felter” gjør det mulig å definere nye brukerdefinerte felttyper. For eksempel kan et Twitter-plugin vise Tweets i en artikkel for en gitt hashtag.

IntegrererDesignerUtvikler
Joomla 3.7 flerspråklige sider

Flerspråklige sider

Opprett og behandle flerspråkelige nettsider har aldri vært enklere!

Å opprette flerspråkelige nettsider er enklere og bedre takket være den flerspråkelige assosieringsfunksjonen.
Den helt nye komponenten Flerspråklige Tilknytninger lar deg oversette ditt innhold fra ett grensesnitt. Tredjeparts utvidelses-utviklere kan også forberede sine utvidelser for å integrere med denne nye funksjonaliteten.
Det er en stor bonus i språkadministrasjonen, da innholdsspråket nå opprettes automatisk under installasjonen av en ny språkpakke. Du trenger bare å klikke på Publiser!
Og det er ikke alt: rediger oversatt innhold ved å ganske enkelt klikke på språk-ikonet. Velg, rediger og rydd opp i dine forbundne elementer i fanen Forbindelser for ditt menypunkt...

IntegrererUtvikler
Joomla 3.7 forbedret arbeidsflyt

Forbedret arbeidsflyt

Opprett et eget menyelement og tekstinnhold i samme steg!

Innhold først’ er hjertet i vårt Content Management System.
Dette fremtvinger arbeidsflyten gjennom flere trinn, oppretter kategorier og artikler, og deretter oppbygging av menyen. Deretter kan man lenke menypunkter med kategorier og artikler. Joomla! 3.7 gjør dette langt raskere og betydelig mer intuitivt.
Du kan nå opprette “treenigheten”: menypunkt, artikkel og kategori - alt i ett trinn, uten å hoppe mellom innhold, kategori og meny.
Når du oppretter en ‘enkel artikkel’ menypunkt, klikk på ‘Opprette-knappen’, skriv artikkelen, lagre og opprett deretter en kategori... Ferdig!
Du kan også opprette kontakter, nyhetsfeed og meny-element alias direkte.

Ønsker du å oversette denne landingssiden? Bare logg inn her!