Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.

Várj, van még...

További funkciók és fejlesztések a fejlesztők, rendszerintegrátorok és a tervezők számára!

  • Esemény horog a kliens oldali mod_stats-hoz: A modul most bővíthető egyéni statisztikákkal bármely forrásból #15138**
  • Egy CSS osztály hozzáadása a menü képekhez: több testreszabási opció a képeket használó menü elemekhez #16456
  • Címkék: Válaszd ki a kategóriát és címkét egy Kategória Blog menü-elem létrehozása közben, és szűrd a címkéket a Cikkek - Kategóriák modulban #16945
  • Backend menük: A menü modulokat lehet társítani és megjeleníteni a rendelkezésre álló rendszergazda nyelvekhez #17215
  • Meta tag javítás: több változat hozzáadása ugyanahhoz a<meta>tag hoz#16583
  • Archivált cikkeket menüben típus: most szűrheti az archívumot egy adott kategória szerint. #15184
  • Backend menü testreszabás: Hozzon létre saját előre beállított menüt, alakítsa át az egyéni menüt egy előre beállított menüre, és írja felül az elrendezést #16451
  • Új szűrési lehetőség: a menü elemek listában szűrni lehet a szülő menü elem szerint #17060
  • Átirányítás beépülő: Egy új modális ablak lehetővé teszi, hogy a beépülő beállításokat szerkeszteni lehessen egyetlen kattintással #16844
  • Munkamenet-kezelő: Redis munkamenet-támogatás a Joomla!-ban! 3.8 #15390

** Kattintson a probléma számára a szolgáltatással kapcsolatos további információkért a GitHub-on.

Reflektorfényben a Joomla! 3.7 fő funkciói...

Joomla 3.7 egyéni mezők

Egyéni mezők

Emelje a tartalmát egy új szintre az egyéni mezők használatával!

Valaha is akart a látogatók számára elérhetővé tenni további attribútumokat a cikkek, a felhasználók és a kapcsolatok megjelenítésében? Az egyéni mezők használatával egy tökéletesen integrált módon meg lehet mutatni ezeket a felhasználói felületen.
Az egyéni mezők akár 15 különböző típusát ajánljuk -például listák, szöveges mezők és dátumok... A webhely rendszergazdája képes lesz létrehozni azokat a cikkek, a felhasználók és a kapcsolattartók számára. Egy cikk szerkesztésekor a mezők külön lapon jelennek meg és szerkeszthetők. Mező csoportokkal lehetséges csoportosítani az egyéni mezőket a saját lapjukon. ACL, többnyelvű környezet, egyéni elrendezések és különböző egyéb lehetőségek állnak rendelkezésre a személyre szabáshoz.
Néhány plugin eseményen keresztül a kiterjesztés fejlesztők könnyen kiegészíthetik az egyéni mezők funkcióval a saját kiterjesztésüket. Úgy fog kinézni, mintha a kiterjesztés része lenne, hasonlóan a kategóriákhoz, címkékhez vagy előzményekhez.
Egy új beépülő csoport, a “Mezők” segítségével új egyéni mező típusokat határozhat meg. Például egy Twitter beépülővel meg lehet mutatni egy adott hashtaghoz tartozó Tweet-eket egy adott cikkben.

IntegrátorDesignerFejlesztő
Többnyelvű Joomla 3.7

Többnyelvű oldalak

A többnyelvű weboldalak létrehozása és kezelése soha nem volt ennyire egyszerű!

Többnyelvű oldalait könnyebben és jobban kezelheti a többnyelvű társítások funkciónak köszönhetően.
Az új többnyelvű társítások összetevő segítségével lehetővé teszi egy felületen lefordítani az összes tartalmat. Külső bővítmény fejlesztők részére integrálható ez az új funkció a kiterjesztéseikbe.
Van egy hatalmas bónusz a nyelvkezelő eszközben, mivel hogy a tartalom nyelv most automatikusan létrejön egy új nyelvi csomag telepítése során. Csak rá kell kattintson a közzétételhez!
És ez még nem minden: a lefordított tartalom szerkeszthető a nyelvi ikonra kattintva. Válassza ki, szerkessze, és törölje a társítást a menüelem kapcsolódó cikk lapján...

Joomla 3.7 továbbfejlesztett munkafolyamat

Továbbfejlesztett munkafolyamat

Építsen új menüpontot és a tartalomtípust egy lépésben!

A tartalom a legfontosabb’ elv a lelke a mi tartalomkezelő rendszerünknek.
Ez megköveteli a többlépcsős munkafolyamatot, elébb létre kell hozni a kategóriákat és a cikkeket, és majd épülhet a menü. Majd összekapcsolhatja a menüpontokat a kategóriákkal és a cikkekkel. A Joomla! A 3.7 ezt sokkal gyorsabban és jelentősen magától értetődőbben teszi lehetővé.
Most már létrehozhatja a menüelem, kategória, cikk “szentháromságot”: egy lépésben, anélkül, hogy ugrálni kellene a tartalom, a kategória és a menü kezelő között.
‘Egyetlen cikk’ menüelem létrehozásakor kattintson a ‘create gombra’ írja meg a cikket, mentse el, majd hozza létre a kategóriát... Kész!
Ugyanígy létrehozhat kapcsolatot, a hírcsatornát és a menüpont aliast menet közben.

Le szeretnéd fordítani ezt az oldalt? Csak lépj be itt!