Joomla! reititysjärjestelmä

Parannettu reititysjärjestelmä

Puhtaammat, lyhyemmät ja yksinkertaisemmat URL-osoitteet!

Uudet asetukset antavat enemmän hallintamahdollisuuksia omien URL-osoitteiden järjestelmässä ja se sisältää usein pyydetyn "poista ID-tunnukset" ominaisuuden. Suunniteltu auttamaan sinua SEO-toiminnon parantamisessa. Voit hyödyntää nämä parannukset välittömästi kaikkien uusien sivustojen rakentamisessa *.

SuunnittelijaKehittäjä

Tietä Joomla! 4 -versiolle päällystetään

Sujuva migraatio seuraavaan major-versioomme

Joomla! 3.8 sisältää Joomla! 4 yhteensopivat tasot. Ydinkoodin PHP-luokat siirretään PHP nimiavaruuksiin versiossa Joomla! 4. Jotta lisäosien kehitys ja siirtyminen olisi sujuvaa, pääsosa ydinkoodin kirjaston luokista on jo siirretty nimiavaruuteen Joomla! -versiossa 3.8 luokkien aliaksien kanssa paikalleen varmistamassa yhteensopivuus taaksepäin.

Kehittäjä
Joomla 3.8 yhteensopivat tasot
Joomla 3.8 malliaineisto

Esimerkkiaineisto

Nyt aina asennettavissa monikielisenä!

Tarvitsetko malliaineistoa testaukseen?Asenna ne milloin tahansa kun tarvitset ja monikielisyystuki seuraa mukana.
Lisäosien kehittäjät voivat tarjota omia malliaineistojaan.

KehittäjäSuunnittelija
Joomla 3.8 koodisto

Koodin parannukset

Siistimpi, nopeampi koodisto (codebase)

Koodistomme läpikäynti perusteellisti on suoritettu ja päivitykset on otettu käyttöön parantamaan sekä luettavuutta että käsittelyaikoja.

Kehittäjä
Joomla 3.8 salauksen tuki

Tuki salaukselle

Art salauksen tila

Ydinkoodin salauskirjasto tukee uutta sodium laajennosta, joka lisätään PHP 7.2 -versioon ja liitännäisen kautta tämä kirjasto on saatavilla kaikille Joomla!-käyttäjille! kaikilla tukemillamme sovellusalustoilla.

Odota! On vielä lisää...

Uusia ominaisuuksia ja parannuksia kehittäjille, suunnittelijoille ja muotoilijoille!

  • Tapahtuman liittäminen etusivun mod_stats -moduuliin: Moduulia voidaan nyt laajentaa mukautetulla tiedolla mistä tahansa lähteestä #15138**
  • Lisää CSS-luokka valikon nimikkeen kuvaan: tarjoaa enemmän muotoilun asetuksia kuvalle valikon nimikkeessä #16456
  • Tagit: Valitse kategoria ja tagi samalla kun luot kategoriablogin valikon nimikettä ja suodata tagit moduulissa Artikkelit - Kategoriat #16945
  • Ylläpidon valikot: valikkomoduulisi voidaan tagata ja näyttää jokaisella saatavilla olevalla ylläpidon kielellä #17215
  • Meta-tagin parannus: mahdollisuus lisätä useita versioita samasta <meta>-tagista #16583
  • Arkistoitujen artikkeleiden valikon tyyppi: Voit nyt suodattaa arkistoidut artikkelit annetun kategorian mukaan. #15184
  • Ylläpidon valikon muokkaus: Luo oma esiaseteltu valikko, muuta muokattu valikko esiaseteltuun ja ylikirjoita layout #16451
  • Uusi suodatusasetus: Suodata valikon nimikkeiden lista valikon nimikkeen isännän mukaan #17060
  • Uudellenohjaus-liitännäinen: Uusi modaalinen ikkuna mahdollistaa muokata liitännäisen asetuksia yhdellä napsautuksella 16844
  • Istunnon käsittely: Redis istunnon tuki on lisätty versioon Joomla! 3.8 #15390

**Napsauta Issue-numeroa saadaksesi tietää enemmän toiminnosta GitHub-sivustolla.

Valokeilassa Joomla! 3.7 tärkeimpiä ominaisuuksia...

joomla 3.7 mukautetut kentät

Mukautetut kentät

Vie sisältösi uudelle tasolle mukautetuilla kentillä!

Haluaisitko, että sivuillasi vierailevat näkisivät lisämääritteitä artikkeleista, käyttäjistä ja yhteystiedoista? Mukautettujen kenttien avulla sinulla on käytössäsi saumattomasti integroitu tapa näyttää niitä sivustolla.
Mukautetut kentät tarjoavat jopa 15 erilaista tyyppiä, kuten listoja, tekstikenttiä, päivämääriä... Sivuston ylläpitäjän on mahdollista luoda niitä artikkeleihin, käyttäjiin ja yhteystietoihin. Kun artikkelia muokataan, kentät näkyvät erillisessä välilehdessä ja niihin voidaan syöttää tietoja. Kenttäryhmien avulla on mahdollista ryhmitellä mukautetut kentät omiin välilehtiinsä. Käyttöoikeuksien hallinta (ACL), monikielisyys, sivun asettelu ja monet muut valinnat mahdollistavat muokkauksen tarpeisiisi sopiviksi.
Liitännäisten avulla kolmannen osapuolen lisäosakehittäjät voivat helposti integroida mukautetut kentät omiin komponentteihinsa. Ne esiintyvät ikään kuin osana heidän lisäosaansa, samoin kategorioihin, tageihin tai historiaan.
Uusi liitännäisryhmä, “Kentät” mahdollistaa uusien kenttätyyppien määrittämisen. Esimerkiksi Twitter-liitännäinen voi näyttää tietyllä hashtagilla merkittyjä twiittejä artikkelisivulla.

SuunnittelijaMuotoilijaKehittäjä
Joomla 3.7 monikielisyys

Monikieliset sivustot

Monikielisten sivustojen luominen ja hallinta ei koskaan ole ollut näin helppoa!

Monikielisten sivustojen teko on helpompaa ja paremmin hallinnoitavissa kiitos monikielisyysominaisuuksien yhdistämisen.
Kokonaan uusi Monikieliset yhteydet -komponentti mahdollistaa kääntää sisältöa yhdestä käyttöliittymästä. Kolmannen osapuolen lisäosien kehittäjät voivat myös valmistaa omat lisäosansa integroitumaan tähän uuteen toimintoon.
Kielten hallinnan työkalussa on iso bonus, koska sisällön kieli luodaan nyt automaattimesti uuden kielepaketin asennuksen aikana. Sinun pitää vain napsauttaa julkaise-kuvaketta!
Eikä siinä kaikki: Muokkaa sisältöä vain napsauttamalla kielen kuvaketta. Valitse, muokkaa ja poista liitetty nimikkeesi yhdistämistaulussa valikon nimikkeestä...

Joomla 3.7 parannettu työnkulku

Parannettu työnkulku

Rakenna valikkosi nimike ja sisällön tyyppi yhdellä askeleella!

Sisältö ensin’ on meillä sisällönhallintajärjestelmän sydämessä.
Tämä pakottaa työn kulkemisen läpi useiden vaiheiden, kategorioiden ja artikkeleiden luomisen, ja sitten valikon tekemisen. Sitten pitää linkittää valikon nimikkeet kategorioihin ja artikkeleihin. Joomla! 3.7 tekee tämän paljon nopeammin merkittävästi intuitiivisemmin.
Voit nyt luoda “ kolminaisuuden”: valikon nimike, artikkeli ja kategoria - kaikki yhdessä vaiheessa, hyppimättä sisällön, kategorian ja valikon hallinnan välillä.
Kun luodaan ‘yksittäisen artikkelin’ nimike valikkoon, napsauta ‘luo painike’, kirjoita artikkeli, tallenna se ja sitten luo kategoria... Valmis!
Voit luoda myös yhteystiedon, uutisyötteen, ja valikon nimikkeen aliaksen lennossa.

Haluatko kääntää tämän saapumissivun? Kirjaudu sisään tästä!