Joomla 3.8 Σύστημα Δρομολόγησης

Βελτιωμένο σύστημα δρομολόγησης

Καθαρότερα, συντομότερα και πιο φιλικά URL!

Νέες επιλογές που σας δίνουν καλύτερο έλεγχο της δομής των URL σας, συμπεριλαμβανομένης της συχνά ζητούμενης δυνατότητας «αφαίρεσης αναγνωριστικών». Σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το SEO, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις βελτιώσεις αυτές αμέσως σε όλες τις νέες σελίδες που δημιουργούνται *.

ΕφαρμοστήςΠρογραμματιστής

Στρώνουμε τον δρόμο για το Joomla! 4

Μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη σημαντική μας έκδοση

Το Joomla! 3.8 περιλαμβάνει ένα επίπεδο συμβατότητας με το Joomla! 4. Οι κλάσεις πυρήνα PHP θα μετακινηθούν σε ονοματοχώρους PHP στο Joomla! 4. Για να γίνει ομαλή η ανάπτυξη και η μετάβαση των επεκτάσεων, στην πλειονότητα των πυρηνικών κλάσεων βιβλιοθήκης έχουν αποδοθεί ονοματοχώροι στο Joomla! 3.8 με ψευδώνυμα κλάσεων για την εξασφάλιση ανάστροφης συμβατότητας.

Προγραμματιστής
Joomla 3.8 επίπεδο συμβατότητας
Joomla 38 Δείγμα Δεδομένων

Δειγματικά Δεδομένα

Τώρα πάντα εγκαταστάσιμα & πολυγλωσσικά

Χρειάζεστε δειγματικά δεδομένα για δοκιμές; Εγκαταστήστε τα όποτε θέλετε με πολύγλωσση υποστήριξη.
Οι προγραμματιστές επεκτάσεων μπορείτε να παραδώσετε το δικό σας δείγμα δεδομένων.

ΠρογραμματιστήςΕφαρμοστής
Joomla 3.8 Βάση Κώδικα

Βελτιώσεις κώδικα

Μια καθαρότερη, ταχύτερη βάση κώδικα

Διεξήχθη μια ενδελεχής αναθεώρηση της βάσης κώδικά μας και εφαρμόστηκαν ενημερώσεις για τη βελτίωση τόσο της αναγνωσιμότητας όσο και των χρόνων διεκπεραίωσης.

Προγραμματιστής
Joomla 3.8 υποστήριξη κρυπτογράφησης

Υποστήριξη Κρυπτογράφησης

Σύγχρονη τεχνολογία κρυπτογράφησης

Η βιβλιοθήκη πυρήνα κρυπτογράφησης υποστηρίζει τη νέα επέκταση sodium που θα προστεθεί στην PHP 7.2 και μέσω ενός προσαρμογέα polyfill αυτή η βιβλιοθήκη θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Joomla! σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες μας.

Προγραμματιστής

Περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα...

Επιπλέον χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για προγραμματιστές, εφαρμοστές και σχεδιαστές!

  • Άγκιστρο συμβάντος για το mod_stats της περιοχής επισκεπτών: Τώρα το ένθεμα μπορεί να επεκταθεί με προσαρμοσμένα στατιστικά από οποιαδήποτε πηγή #15138**
  • Προσθέστε μια κλάση CSS σε εικόνες στοιχείων μενού: Παρέχει περισσότερες επιλογές στιλ για εικόνες ορισμένες σε στοιχεία μενού #16456
  • Ετικέτες: Επιλέξτε κατηγορία και ετικέτα καθώς δημιουργείτε ένα στοιχείο μενού για Ιστολόγιο Κατηγορίας και φιλτράρετε ετικέτες στο ένθεμά σας Άρθρα - Κατηγορίες #16945
  • Μενού περιοχής διαχείρισης: Τα ενθέματα μενού σας μπορούν να δεχτούν ετικέτες και να εμφανίζονται ανά διαθέσιμη γλώσσα διαχειριστή #17215
  • Βελτίωση μετα-ετικετών: Δυνατότητα να προσθέτετε πολλαπλές εκδόσεις της ίδιας ετικέτας <meta> #16583
  • Τύπος μενού αρχειοθετημένων άρθρων: Τώρα μπορείτε να φιλτράρετε τα αρχεία σας με μια δεδομένη κατηγορία. #15184
  • Προσαρμογή των Μενού της Περιοχής διαχείρισης: Δημιουργήστε τα δικά σας προκαθορισμένα μενού, μεταμορφώστε τα προσαρμοσμένα σας μενού σε προκαθορισμένα και παρακάμψτε τη διάταξη #16451
  • Νέα επιλογή φιλτραρίσματος: Φιλτράρετε τα στοιχεία μενού σας ανά Γονικά Στοιχεία Μενού μόνο #17060
  • Πρόσθετο Ανακατεύθυνσης: Ένα νέο αποκλειστικό αναδυόμενο παράθυρο σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τις ρυθμίσεις του πρόσθετου με ένα κλικ #16844
  • Χειριστής Συνεδρίας: Η υποστήριξη συνεδρίας Redis προστέθηκε στο Joomla! 3.8 #15390

** Κάντε κλικ στον αριθμό Ζητήματος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δυνατότητα στο GitHub.

Ρίχνουμε φως στα κύρια χαρακτηριστικά του Joomla! 3.7 ...

joomla 3.7 προσαρμοσμένα πεδία

Προσαρμοσμένα πεδία

Ανεβάστε το περιεχόμενό σας στο επόμενο επίπεδο με τα προσαρμοσμένα πεδία!

Υπήρχαν στιγμές που θέλατε οι επισκέπτες σας να βλέπουν επιπλέον πληροφορίες στα άρθρα, στους χρήστες και στις επαφές; Με τα προσαρμοσμένα πεδία έχετε έναν ολοκληρωμένο τρόπο να τα προβάλλετε στη διεπαφή του χρήστη.
Τα προσαρμοσμένα πεδία προσφέρουν μέχρι και 15 διαφορετικούς τύπους όπως λίστες, πεδία κειμένου και ημερομηνίες ... Ο διαχειριστής του ιστότοπου θα μπορεί να τα δημιουργήσει και να τα ενσωματώσει στα άρθρα, στους χρήστες και στις επαφές. Όταν επεξεργάζεστε ένα άρθρο, τα πεδία εμφανίζονται σε μια ξεχωριστή καρτέλα και μπορείτε να τα συμπληρώσετε με πληροφορίες. Μέσω των ομάδων πεδίων, μπορείτε να ομαδοποιήσετε τα προσαρμοσμένα πεδία σε δικές τους καρτέλες. ACL, πολυγλωσσικότητα, σχέδια προτύπων και διάφορες άλλες επιλογές είναι διαθέσιμες για να τις επεξεργαστείτε και να τις φέρετε στα μέτρα σας.
Μέσα από κάποια πρόσθετα, εξωτερικοί προγραμματιστές επεκτάσεων είναι σε θέση να ενσωματώσουν εύκολα τη δυνατότητα των προσαρμοσμένων πεδίων στις εφαρμογές τους. Θα φαίνεται σαν μέρος της δικής τους επέκτασης, όπως με τις κατηγορίες, τις ετικέτες ή το ιστορικό.
Μια νέα ομάδα πρόσθετων, “Πεδία” σας επιτρέπει να ορίσετε νέους προσαρμοσμένους τύπους πεδίων. Για παράδειγμα, ένα πρόσθετο του Twitter μπορεί να εμφανίζει Tweets στη σελίδα του άρθρου για ένα δεδομένο hashtag.

ΕφαρμοστήςΣχεδιαστήςΠρογραμματιστής
Joomla 3.7 πολύγλωσσο

Πολύγλωσσοι Ιστότοποι

Η δημιουργία και η διαχείριση πολύγλωσσων ιστότοπων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!

Η κατασκευή πολύγλωσσων ιστότοπων είναι ευκολότερη και πιο λειτουργική χάρη στη δυνατότητα πολύγλωσσων συσχετίσεων.
Η ολοκαίνουργια Εφαρμογή Πολύγλωσσων Συσχετίσεων σας επιτρέπει να μεταφράζετε το περιεχόμενό σας από μία διεπαφή. Οι εξωτερικοί προγραμματιστές επεκτάσεων μπορούν να προετοιμάσουν επίσης τις επεκτάσεις τους για την ενσωμάτωση αυτού του νέου χαρακτηριστικού.
Υπάρχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στο εργαλείο διαχείρισης γλωσσών, καθώς η γλώσσα περιεχομένου τώρα δημιουργείται αυτόματα κατά την εγκατάσταση ενός νέου πακέτου γλώσσας. Πρέπει απλά να πατήσετε δημοσίευση!
Και δεν είναι μόνο αυτά: Επεξεργαστείτε το μεταφρασμένο σας περιεχόμενο κάνοντας απλά κλικ στο εικονίδιο της γλώσσας. Επιλέξτε, επεξεργαστείτε και καταργήστε το συσχετισμένο στοιχείο στην καρτέλα συσχετίσεων σε ένα στοιχείο του μενού σας ...

ΕφαρμοστήςΠρογραμματιστής
Joomla 3.7 βελτιωμένη ροή εργασιών

Βελτιωμένη ροή εργασιών

Φτιάξτε ένα στοιχείο μενού και ένα τύπο περιεχομένου σε ένα βήμα!

Το περιεχόμενο σε πρώτο πλάνο’ είναι στην καρδιά του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου.
Ρυθμίζει τη ροή εργασιών μέσα από κάποια βήματα, δημιουργώντας κατηγορίες και άρθρα, και στη συνέχεια χτίζοντας το μενού. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε τα στοιχεία του μενού με κατηγορίες και άρθρα. Joomla! 3.7 το κάνει πολύ πιο γρήγορο και σημαντικά πιο ενστικτώδες.
Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε “την τριάδα”: στοιχείο μενού, άρθρο και κατηγορία - όλα σε ένα βήμα, χωρίς να μεταπηδάτε στη διαχείριση ανάμεσα στο περιεχόμενο, την κατηγορία και το μενού.
Όταν δημιουργείτε ένα στοιχείο μενού για ένα ‘μεμονωμένο άρθρο’, κάντε κλικ στο ‘κουμπί Δημιουργία’, γράψτε το άρθρο σας, αποθηκεύστε το και μετά δημιουργείστε μια κατηγορία ... Τελειώσατε!
Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε επαφή, ροή ειδήσεων και ψευδώνυμο για στοιχείο μενού απευθείας.

Θέλετε να μεταφράσετε αυτήν την σελίδα υποδοχής; Απλά συνδεθείτε εδώ!