Angiv venligst e-mailadressen der er tilknyttet din brugerkonto. Dit brugernavn vil blive e-mailet til e-mailadressen på fil.

Vent, der er mere...

Ekstra funktioner og forbedringer for udviklere, integratorer og designere!

  • Event hook for frontend mod_stats: modulet kan nu udvides med brugerdefinerede statistikker fra enhver kilde #15138**
  • Tilføj en CSS-klasse til menuelement billeder: giver flere styling muligheder til billeder sat til menuelementer #16456
  • Tags: Vælg kategori og tag samtidig mens du opretter en kategori Blog menupunkt og filtrer tags i dine modul artikler - kategorier #16945
  • Administrationsmenuer: Dine menumoduler kan være markeret og vises pr. tilgængelig administrator sprog #17215
  • Meta tag forbedring: mulighed til at tilføje flere versioner af det samme <meta> tag #16583
  • Arkiverede artikler Menutype: du kan nu filtrere dine arkiver efter en given kategori. #15184
  • Adminmenu tilpasning: Opret din egen forudindstillede menu, omdan din brugerdefinerede menu til en forudindstillet og tilsidesæt layoutet #16451
  • Nye filtrering indstilling: filtrer dine menuelementer kun efter overordnede menupunkter #17060
  • Omdiriger plugin: Et nyt modal vindue tillader at du kan redigere plugin indstillinger i ét klik #16844
  • Session håndtering: Redis sessionsunderstøttelse er blevet tilføjet til Joomla! 3.8 #15390

** Klik på nummer for at lære mere om funktionen på GitHub.

Spotlight på Joomla! 3.7's vigtigste funktioner...

joomla 3.7 brugerdefinerede felter

Brugerdefinerede felter

Tag dit indhold til det næste niveau med brugerdefinerede felter!

Har du nogensinde ønsket at dine besøgende kan se yderligere attributter i artikler, brugere og kontaktpersoner? Via brugerdefinerede felter har du en integreret måde at vise dem på frontend.
Brugerdefinerede felter tilbyder op til 15 forskellige typer som lister, tekstfelter og datoer... Administratoren af webstedet vil være i stand til at oprette dem for artikler, brugere og kontaktpersoner. Når du redigerer en artikel, vises felterne i en separat fane og kan udfyldes med data. Gennem feltgrupper er det muligt at gruppere de brugerdefinerede felter i deres egne faner. ACL, flersprog, layout og forskellige andre muligheder er tilgængelige til at skræddersy dem til dine behov.
Gennem nogle plugin events, er 3-parts udvidelse udviklere i stand til nemt at integrere brugerdefinerede felter funktion i deres komponenter. Det vil se ud som om det er en del af deres udvidelse, svarende til kategorier, tags eller historie.
En ny plugingruppe, “felter” gør det muligt at definere nye brugerdefinerede felttyper. For eksempel kan en Twitter plugin vise tweets i en artikel for et given hashtag.

IntegratorDesignerUdvikler
Joomla 3.7 flersproget

Flersprogede websteder

Oprettelse og administration af flersprogede websteder har aldrig været så nemt!

At lave flersprogede websteder er lettere og bedre håndteret takket være funktionen flersproget forbindelser.
Den helt nye flersprogede forbindelser komponent giver dig mulighed for at oversætte dit indhold fra en grænseflade. Tredjeparts udvidelses udviklere kan også forberede deres udvidelser til at integrere med denne nye funktion.
Der er en kæmpe bonus i sprogadministrationen, da indholdssprog nu oprettes automatisk under installationen af en ny sprogpakke. Du skal bare klikke på udgiv!
Og det er ikke alt: Rediger dit oversatte indhold ved blot at klikke på sprogikonet. Vælg, rediger og ryd dine forbundne elementer i fanen forbindelser for dit menupunkt...

IntegratorUdvikler
Joomla 3.7 forbedret arbejdsgang

Forbedret arbejdsgang

Opbyg dit menupunkt og din indholdstype i ét trin!

Indhold først’ er hjertet i vores Content Management System.
Dette gennemtvinger arbejdsgangen gennem flere trin, opretter kategorier og artikler, og derefter opbygges menuen. Derefter kan man linke menupunkter med kategorier og artikler. Joomla! 3.7 gør dette langt hurtigere og markant mere intuitivt.
Du kan nu oprette “treenigheden”: menupunkt, artikel og kategori - alt i ét trin, uden at hoppe mellem indhold, kategori og menu.
Når du opretter et ‘enkelt artikel’ menupunkt, klik på ‘opret knappen’, skriv din artikel, gem den og opret derefter en kategori... Færdig!
Du kan også oprette kontakt, nyhedsfeed og menu element alias direkte.

Ønsker du at oversætte denne landingsside? Bare log ind her!