Joomla 3.8 Routing system

Forbedret routing system

Renere, kortere og mere venlige URLs!

Nye muligheder for at give dig mere kontrol over din URL struktur herunder den ofte forespurgte "fjern id'er". Designet til at hjælpe dig med at forbedre SEO, kan du drage fordel af disse forbedringer øjeblikkeligt på alle nye sites *.

IntegratorUdvikler

Baner vejen til Joomla! 4

En glat overgang til vores næste store version

Joomla! 3.8 inkluderer et Joomla! 4 kompatibilitet lag. Kernens PHP klasser vil blive flyttet til PHP namespaces i Joomla! 4. For at gøre udvidelse udvikling og overgang glat, er de fleste af kernens library klasser allerede blevet namespaced i Joomla! 3.8 med klasse aliaser for at sikre bagud kompatibilitet.

Udvikler
Joomla 3.8 kompatibilitet lag
Joomla 38 eksempeldata

Eksempeldata

Nu altid installerbar & flersproget

Brug for nogle eksempeldata til test? Installer det når som helst du har brug for med flersproget understøttelse inkluderet.
Udvidelse udviklere, du kan levere dine egne eksempeldata.

UdviklerIntegrator
Joomla 3.8 kodebase

Kode forbedringer

A renere, hurtigere kodebase

En grundig gennemgang af vores kodebase er blevet foretaget og opdateringer er blevet tilføjet for at forbedre både læsbarhed og behandlings tider.

Udvikler
Joomla 3.8 krypteringsunderstøttelse

Krypteringsunderstøttelse

State of the art kryptografi

Kerne kryptering bibliotek understøtter den nye sodium udvidelse, som vil blive tilføjet til PHP 7.2 og gennem en polyfill vil dette bibliotek være tilgængelig for alle brugere af Joomla! på alle vores understøttede platforme.

Udvikler

Vent, der er mere...

Ekstra funktioner og forbedringer for udviklere, integratorer og designere!

  • Event hook for frontend mod_stats: modulet kan nu udvides med brugerdefinerede statistikker fra enhver kilde #15138**
  • Tilføj en CSS-klasse til menuelement billeder: giver flere styling muligheder til billeder sat til menuelementer #16456
  • Tags: Vælg kategori og tag samtidig mens du opretter en kategori Blog menupunkt og filtrer tags i dine modul artikler - kategorier #16945
  • Administrationsmenuer: Dine menumoduler kan være markeret og vises pr. tilgængelig administrator sprog #17215
  • Meta tag forbedring: mulighed til at tilføje flere versioner af det samme <meta> tag #16583
  • Arkiverede artikler Menutype: du kan nu filtrere dine arkiver efter en given kategori. #15184
  • Adminmenu tilpasning: Opret din egen forudindstillede menu, omdan din brugerdefinerede menu til en forudindstillet og tilsidesæt layoutet #16451
  • Nye filtrering indstilling: filtrer dine menuelementer kun efter overordnede menupunkter #17060
  • Omdiriger plugin: Et nyt modal vindue tillader at du kan redigere plugin indstillinger i ét klik #16844
  • Session håndtering: Redis sessionsunderstøttelse er blevet tilføjet til Joomla! 3.8 #15390

** Klik på nummer for at lære mere om funktionen på GitHub.

Spotlight på Joomla! 3.7's vigtigste funktioner...

joomla 3.7 brugerdefinerede felter

Brugerdefinerede felter

Tag dit indhold til det næste niveau med brugerdefinerede felter!

Har du nogensinde ønsket at dine besøgende kan se yderligere attributter i artikler, brugere og kontaktpersoner? Via brugerdefinerede felter har du en integreret måde at vise dem på frontend.
Brugerdefinerede felter tilbyder op til 15 forskellige typer som lister, tekstfelter og datoer... Administratoren af webstedet vil være i stand til at oprette dem for artikler, brugere og kontaktpersoner. Når du redigerer en artikel, vises felterne i en separat fane og kan udfyldes med data. Gennem feltgrupper er det muligt at gruppere de brugerdefinerede felter i deres egne faner. ACL, flersprog, layout og forskellige andre muligheder er tilgængelige til at skræddersy dem til dine behov.
Gennem nogle plugin events, er 3-parts udvidelse udviklere i stand til nemt at integrere brugerdefinerede felter funktion i deres komponenter. Det vil se ud som om det er en del af deres udvidelse, svarende til kategorier, tags eller historie.
En ny plugingruppe, “felter” gør det muligt at definere nye brugerdefinerede felttyper. For eksempel kan en Twitter plugin vise tweets i en artikel for et given hashtag.

IntegratorDesignerUdvikler
Joomla 3.7 flersproget

Flersprogede websteder

Oprettelse og administration af flersprogede websteder har aldrig været så nemt!

At lave flersprogede websteder er lettere og bedre håndteret takket være funktionen flersproget forbindelser.
Den helt nye flersprogede forbindelser komponent giver dig mulighed for at oversætte dit indhold fra en grænseflade. Tredjeparts udvidelses udviklere kan også forberede deres udvidelser til at integrere med denne nye funktion.
Der er en kæmpe bonus i sprogadministrationen, da indholdssprog nu oprettes automatisk under installationen af en ny sprogpakke. Du skal bare klikke på udgiv!
Og det er ikke alt: Rediger dit oversatte indhold ved blot at klikke på sprogikonet. Vælg, rediger og ryd dine forbundne elementer i fanen forbindelser for dit menupunkt...

IntegratorUdvikler
Joomla 3.7 forbedret arbejdsgang

Forbedret arbejdsgang

Opbyg dit menupunkt og din indholdstype i ét trin!

Indhold først’ er hjertet i vores Content Management System.
Dette gennemtvinger arbejdsgangen gennem flere trin, opretter kategorier og artikler, og derefter opbygges menuen. Derefter kan man linke menupunkter med kategorier og artikler. Joomla! 3.7 gør dette langt hurtigere og markant mere intuitivt.
Du kan nu oprette “treenigheden”: menupunkt, artikel og kategori - alt i ét trin, uden at hoppe mellem indhold, kategori og menu.
Når du opretter et ‘enkelt artikel’ menupunkt, klik på ‘opret knappen’, skriv din artikel, gem den og opret derefter en kategori... Færdig!
Du kan også oprette kontakt, nyhedsfeed og menu element alias direkte.

Ønsker du at oversætte denne landingsside? Bare log ind her!