Tee enemmän

Tee enemmän julkisivupuolen moduulien muokkauksella

Tee enemmän Google reCAPTCHAlla

Tee enemmän piilotettavalla sivuvalikolla

Tee enemmän Composer-integraatiolla

Tee enemmän lisäosien Beta-testauksella

Katso Joomla! 3.4 -video

Vilkaise uusia toimintoja, joita upea kehittäjätiimimme lisäsi Joomla! 3.4:een.

Saavuta enemmän Joomla! 3.4:lla

On aika tehdä enemmän!

Tee enemmän julkisivupuolen moduulien muokkauksella

Joomla 3.4 vie julkisivupuolen muokkauksen uudelle tasolle. Ennen 3.4-versiota pystyttiin jo muokkaamaan artikkeleita, sivupohjaa ja sivuston asetuksia julkisivupuolelta. Nyt voit muokata myös moduuleita. Ei enää ylläpitopuolelle kirjautumista moduulin sisällön tai parametrin muuttamista varten.
Tämä on taas uusi askel Joomla!:n tekemisessä super helppokäyttöiseksi sisällön hallinnoijille ja sivunrakentajille.

Joomla Video Frontend Module Editing

Tee enemmän Google reCAPTCHAlla

Tuki uudelle Recaptchalle (kutsutaan myös No CAPTCHA reCAPTCHA) tarkoittaa nopeampaa ja vaivattomampaa lomakkeen täyttämiskokemusta Joomla! sivujen loppukäyttäjille ilman ylläpitäjien roskapostisuojauksesta tinkimistä.

Joomla Video Preview reCAPTCHA

Tee enemmän Composer-integraatiolla

3.3-julkaisussa toimme Joomla! sovelluskehyksestä koodia CMS:ään, mutta tapa, jolla se on asennettu osaksi tiedostojärjestelmää, ei ole yhteensopiva Composerin tapaan asentaa koodia kanssa. 3.4-julkaisua varten pyrimme integroimaan Composerin osaksi CMS:ää ylläpitämään ulkoisia riippuvuuksia, kuten Joomla! sovelluskehystä ja PHPMailer:a.

Joomla 3.4 - Composer Integration

Tee enemmän lisäosien Beta-testauksella

Pintapuolisesti mikro-ominaisuus, joka on kohdistettu lisäosien kehittäjille kuten myös niille käyttäjillemme jotka rakastavat viimeisimmän teknogian kokeilua. Tämä ominaisuus antaa lisäosien kehittäjille nyt mahdollisuuden tarjota alpha- ja beta-julkaisuja testattavaksi käyttäjillensä, jotka haluavat testata niitä merkitsemällä julkaisut asianmukaisesti.

Joomla 3.4 - Extension Beta Testing

Onko sinulla kysymyksiä uudesta julkaisusta?

Dokumentaatiomme auttaa sinua

Ja vielä enemmän upeutta...

mobile-ready

Mobiilivalmis

Joomla! on ottanut suuren harppauksen mobiilialueelle totaalisella julkisivun suunnittelun ja ylläpidon käyttöliittymän uudistuksella.

user-friendly

Käyttäjäystävällinen

Joomla! ylläpidossa on ystävällinen ilme ja tuntuma, joka on rakennettu Bootstrapin responsiivisen sovelluskehyksen voimalla ja mahtavan UI/UX työn kosketuksella Joomla! JUX tiimiltä.

dev-tools

Kehittäjien työkalut

{less} CSS ja jQuery lisättiin, että voit kirjoittaa vähemmän koodia ja käyttää Icomoon fonttikirjastoa, joka tarjoaa runsaasti retina-optimoituja kuvakkeita.

2fa

Kaksivaiheinen vahvistus

Joomla! oli ensimmäinen suuri CMS, joka otti kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön. Lisää kertakäyttöinen puhelin- tai Yubiavain voimassaoleviin salasanoihisi tehdäksesi.

Löydä jokainen ominaisuus! Luo oma Joomla! demosivu

Joomla Release Timeline

Back to Top